top of page

Брани своје сутра, данас!

Добродошли

на Сунчане стране

Правно-пословне школе Београд!

Yellow Green Sun Illustration Book Cover(1).png

Сунчане стране

Добродошли на место где ћете нас боље упознати. Шта све можете да очекујете на Сунчаним странама? Ученике- бивше и садашње, али и друге занимљивости које могу помоћи будућим потенцијалним првацима и њиховим родитељима да се одлуче баш за нас.

Black and Gold Minimalist Justice Scale Law Firm Logo.png

Наша школица, наша слободица

Сви сте чули за нашу школу. Лепа, старинска жута зграда у строгом центру града. Неки је од милоште зову и ,,Сунчана зграда", мало због боје, а мало и зато што је стално обасјана сунцем.

Али, у тим старим зидовима уткане су године и године преданог рада наших професора са бројним генерацијама још од 1946. године, када је баш у овој згради почела да се учи дактилографија и рачуноводство.

Прошло је кроз ову школу пуно деце и наставника, али и даље наша зграда стоји усправно и поручује нам да ће кроз њу проћи још пуно генерација.

Јер, како наши ђаци воле да нагласе, овде су сигурни, овде су слободни. Овде се сви брину једни о другима и увек, али баш увек имате коме да се обратите за сваки проблем који вас тишти.  Заштићени, али не и презаштићени, овде уче да живе по нашем моту ,,Брани своје сутра, данас !"

Screenshot (82).png
Screenshot (78).png
Screenshot (83).png
Screenshot (84).png

Оно што нас као професоре посебно радује је што нам се наши ђаци често враћају. Редовно нас обилазе и обавештавају о свом даљем образовању и напретку у сваком смислу.

Е, баш зато су Сунчане стране заживеле како би сви сазнали и чули за њихове успехе! Када кажемо успехе, не мислимо само на материјално, на новац, богатство и функције. Мислимо, пре свега, на то како су се формирали као личности, како су се образовали, како су се пронашли у најразличитијим професијама, како су вредни, одговорни и полетни. Све је то некако кренуло баш из ове жуте зграде.

moto slika.png
View More
bottom of page